SPREKERS

geertruid 
Mr. Geertruid van Wassenaer, voorzitter LSA en advocaat en mediator bij Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation te Haarlem.

 

_rgb_jort_kelder_1_-__marte_-_rgb_-_72_dpi 
Jort Kelder, dagvoorzitter en presentator. Jort Kelder behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Hij is bekend van het TV programma “Hoe heurt het”. Om die reden trad hij vorig jaar al op als discussieleider tijdens het 27e LSA Symposion “Hoe heurt het eigenlijk in de letselschade” en we zijn zeer verheugd dat hij dit jaar wil optreden als dagvoorzitter van het 28e LSA Symposion “Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld

 

jasper-kleurenfoto 
Mr. Jasper Keizer is advocaat bij SAP Letselschade Advocaten te Amersfoort. Hij is bestuurslid van de Stichting Keurmerk Letselschade en naast LSA-lid ook lid van de Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers van Personenschade ASP, de Werkgroep Artsen Advocaten WAA en de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers PEOPIL. Jasper verzorgt regelmatig lezingen en is docent, o.a. aan de Basisopleiding Slachtoffer- en Letselzaken.

Presentatie Keizer

 

ucall 
Prof.dr.mr. Ivo Giesen is sinds 1 augustus 2004 hoogleraar Privaatrecht aan het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht en programmaleider van het Utrecht Center for Accountability and Liability Law (Ucall). Giesen promoveerde in Tilburg op het proefschrift (Bewijs en aansprakelijkheid, Den Haag 2001). In die tijd werkte hij ook parttime als ‘paralegal’ bij De Brauw Blackstone Westbroek in Den Haag. Daarna werkte hij aan de UvT als postdoc en hoofddocent. Sinds 2006 is hij tevens honorair raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof te ’s-Hertogenbosch. In 2010 werd hij benoemd tot lid van de KNAW en in 2012 werd hij verkozen tot Docent van het jaar van de UU. In de zomer van 2008 was hij ‘Distinguished Visiting Professor’ aan de Law School van Rhodes University, Grahamstown, Zuid-Afrika; in 2017 is Giesen als gastdocent verbonden aan het Global Law Program van de Katholieke Universiteit Leuven.

Presentatie Giesen

 

foto-aernout 
Mr. Aernout Santen studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en is thans kennismanager personenschade bij Centramed. Daarnaast is hij lid van de Raad van Advies van het PIV, lid van de redactieraad van het PIV-bulletin en los/vast lid van diverse overleggen en expertcirkels, zoals PC GOMA, expertplatform Smartengeld en Zorgschade.

Presentatie Van Santen

 

odilia-kleur
Mr. Odilia van Dam was advocaat van 1983 tot begin 2003. Sindsdien is zij (senior)rechter bij de Rechtbank Oost-Brabant. Vanaf 2007 is zij voorzitter en coördinator van de vakgroep letselschade van die rechtbank en tevens lid van de landelijke expertgroep letselschade.

Presentatie Van Dam

 

bart 
Mr. Bart Neervoort is oud-advocaat en fulltime MfN Register-mediator en voorzitter van NVMV/LetMe. (LetMe is sinds de fusie met de NVMV in 2014 de sector Letselschade van de Nederlandse vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche.) Hij schreef o.a. het boekje “Mediation in de Verzekeringsbranche” (2013).

Presentatie Neervoort

 

Lars Duursma 
Lars Duursma geeft inspirerende lezingen en leidt bijeenkomsten door heel Europa. Als voormalig wereldkampioen debatteren en succesvol ondernemer weet hij als geen ander hoe je een publiek boeit en in beweging krijgt. Bij de presidentsverkiezingen van 2008 en 2012 voerde hij campagne voor Barack Obama. Lars is gastdocent aan de Erasmus Universiteit en bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR, NRC Handelsblad en Jinek. De slides van Lars Duursma zijn op zijn verzoek aan alle deelnemers toegezonden.

 

De slides van het Buzzmaster systeem treft u hieronder aan.

Buzzmaster

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone