SPREKERS

_rgb_jort_kelder_1_-__marte_-_rgb_-_72_dpi 
Jort Kelder, dagvoorzitter en presentator. Jort Kelder behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Hij is bekend van het TV programma “Hoe heurt het”. Om die reden trad hij in 2016 al op als discussieleider tijdens het 27e LSA Symposion “Hoe heurt het eigenlijk in de letselschade” en vorig jaar als dagvoorzitter tijdens het 28e LSA Symposion “Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld“. We zijn zeer verheugd dat hij dit jaar weer wil optreden als dagvoorzitter van het 29e LSA Symposion “Schadebegroting, de punten en komma’s

 
Marco van der Eijk, econoom en directeur bij Van Dalen & Van der Eijk B.V. Marco is adviseur bij het begroten van bedrijfsschaden. Hij treedt op als onpartijdig adviseur die schaderegelaars en belangenbehartigers voorlichting geeft over de bedrijfseconomische consequenties bij onrechtmatige daad en andere schade-evenementen. Hij ontwikkelde een nieuwe methodiek om schade bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers te bepalen en heeft sindsdien een leidende marktpositie in de nichemarkt voor het begroten van personenschade bij ondernemers. Hij is docent aan de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade en docent schadebegroting bij NIBE-SVV. 

Bert de Hek, senior raadsheer in het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 
Edwin van Wechem, zelfstandig juridisch adviseur te Amsterdam, eigenaar van Law@Work B.V. een organisatie die juridische in-house cursussen verzorgt, raadsheer plaatsvervanger bij het gerechtshof te Den Bosch en hoogleraar Corporate Legal Counselling aan de Open Universiteit te Heerlen. 

 

 
Chris van Dijk is advocaat bij Kennedy van der Laan en vertegenwoordigt cliënten in verzekerings-, schade- en aansprakelijkheidszaken. Hij is onder meer gespecialiseerd in personenschade. Ook is Chris redacteur van verschillende vakbladen. Daarnaast is hij rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag en raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Arnhem-Leeuwarden

 

 
Toine Raasveld, directeur bij Raasveld Expertise en MetZorg en mede-oprichter van Dé Letselschadehulpdienst, organiseerde in 2008 het congres ‘Slachtoffer centraal. Ja, maar hoe dan?’. Sindsdien volgt hij van dichtbij de ontwikkeling die er op dit vlak geweest is. “De wil en de passie zie ik wel, maar de praktijk blijkt soms ook weerbarstig.” Toch zijn er tal van voorbeelden die bevestigen dat we op de goede weg zitten.

 

 
Jaap Bressers, als afsluiter van de dag ter inspiratie en ter activering: Optreden van een ander niveau! Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Gedurende zijn studietijd voor zijn Masteropleiding International Management kwam Jaap op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terecht. Zijn wereld stond op zijn kop, maar hij vocht zich terug en kwam uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone