SPREKERS

Jort Kelder, dagvoorzitter en presentator. Jort Kelder behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Hij is bekend van het TV programma “Hoe heurt het”. Om die reden trad hij in 2016 al op als discussieleider tijdens het 27e LSA Symposion “Hoe heurt het eigenlijk in de letselschade” en vorig jaar als dagvoorzitter tijdens het 28e LSA Symposion “Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld“. We zijn zeer verheugd dat hij dit jaar weer wil optreden als dagvoorzitter van het 29e LSA Symposion “Schadebegroting, de punten en komma’s

 

 

 


Marco van der Eijk, econoom en directeur bij Van Dalen & Van der Eijk B.V. Marco is adviseur bij het begroten van bedrijfsschaden. Hij treedt op als onpartijdig adviseur die schaderegelaars en belangenbehartigers voorlichting geeft over de bedrijfseconomische consequenties bij onrechtmatige daad en andere schade-evenementen. Hij ontwikkelde een nieuwe methodiek om schade bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers te bepalen en heeft sindsdien een leidende marktpositie in de nichemarkt voor het begroten van personenschade bij ondernemers. Hij is docent aan de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade en docent schadebegroting bij NIBE-SVV.

Presentatie van der Eijk

 


Bert de Hek, senior raadsheer in het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Presentatie de Hek

 

 

 

 

 

Dr. Marcus Becker, a.k.a. Pieter de Rijk

 

 

 

 

 

 

 


Edwin van Wechem, zelfstandig juridisch adviseur te Amsterdam, eigenaar van Law@Work B.V. een organisatie die juridische in-house cursussen verzorgt, raadsheer plaatsvervanger bij het gerechtshof te Den Bosch en hoogleraar Corporate Legal Counseling aan de Open Universiteit te Heerlen.

Presentatie van Wechem

 

 

 

 

Chris van Dijk is advocaat bij Kennedy van der Laan en vertegenwoordigt cliënten in verzekerings-, schade- en aansprakelijkheidszaken. Hij is onder meer gespecialiseerd in personenschade. Ook is Chris redacteur van verschillende vakbladen. Daarnaast is hij rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag en raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Arnhem-Leeuwarden.

Presentatie van Dijk

 

 

 

 


Toine Raasveld, directeur bij Raasveld Expertise en MetZorg en mede-oprichter van Dé Letselschadehulpdienst, organiseerde in 2008 het congres ‘Slachtoffer centraal. Ja, maar hoe dan?’. Sindsdien volgt hij van dichtbij de ontwikkeling die er op dit vlak geweest is. “De wil en de passie zie ik wel, maar de praktijk blijkt soms ook weerbarstig.” Toch zijn er tal van voorbeelden die bevestigen dat we op de goede weg zitten.

Presentatie Raasveld

 

 

 

 


Jaap Bressers, als afsluiter van de dag ter inspiratie en ter activering: Optreden van een ander niveau! Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Gedurende zijn studietijd voor zijn Masteropleiding International Management kwam Jaap op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terecht. Zijn wereld stond op zijn kop, maar hij vocht zich terug en kwam uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd.

 

Nawoord van Jaap: Wat was het een mooi evenement 26 januari in Huis ter Duin! Punten en komma’s bij letselschade,  ingewikkelde wettelijke bepalingen en…. de Carlosmomentjes! Ik vond het erg bijzonder een bijdrage aan jullie dag te mogen leveren en jullie nieuwsgierig te maken naar deze kleine en tegelijk enorm belangrijke momenten. Dankjewel ook voor jullie warme reacties.

Meer Carlosmomentjes in jouw leven? 
Ben je geraakt die dag en wil je graag meer Carlosmomentjes in je eigen leven en in de organisatie? Dan help ik je vanuit de Carlosmomentjes Stichting graag verder. Waarom? Omdat het mijn droom is om iedereen ter wereld een Carlosmomentje te laten ervaren. We zijn al goed op weg, want jij kent ze al.
 
Daarom bied ik je graag de mogelijkheid om gratis mee te doen met de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge! Je beslist zelf achteraf of en wat het je waard is geweest. Alle opbrengsten en giften gaan sowieso rechtstreeks naar de Stichting en worden gebruikt om het gedachtegoed verder te verspreiden.

Wat is het?
Dertig dagen lang krijg je ’s morgens vroeg een korte inspiratiemail van mij in je mailbox. Zo begin je ontspannen(er) aan de dag met een vrolijk bericht en je hebt voor de rest van de dag meer focus op alle positieve dingen. Op de speciale Carlosmomentjes-website krijg jij een persoonlijke pagina en ik nodig je iedere dag uit om hier een mooi moment uit jouw leven te delen. Dat hoeft niet groot te zijn, juist die kleine momenten leveren zoveel op. Na 30 dagen heb je op die manier niet alleen een overzicht van jouw mooie momenten, maar je hersenen worden automatisch meer getraind om gedurende de dag te letten op jouw eigen Carlosmomentjes. Begin de dag positief en verbaas je over de extra toegevoegde waarde die het jou en anderen oplevert! Aanmelden kan via: www.carlosmomentjes.nl

Heel veel plezier met de Challenge en tot plots!