LOCATIE

Het 30e LSA Symposion vindt plaats op vrijdag 25 januari 2019. De locatie is de Van Nelle Fabriek aan de van Nelleweg 1 in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek is zeer goed bereikbaar met de auto en ligt op slechts 8 minuten met de bus van Rotterdam CS of Schiedam CS.

Het Symposion wordt op donderdag 24 januari 2019 voorafgegaan door de 30e Algemene Ledenvergadering en het lustrumfeest (uitsluitend voor LSA leden). Voor een routebeschrijving klik hier.

Hotelreservering
We hebben een behoorlijk aantal kamers geblokt in het NHOW Hotel. Ook dit jaar is het mogelijk een hotelkamer te reserveren tegen gereduceerd tarief in het NHOW hotel d.m.v. onderstaande button.

 

Hotelreserveringslink

 

Check-in / check out
Inchecken is mogelijk vanaf 14.30 uur, uitchecken is mogelijk tot uiterlijk 10.30 uur.

Parkeren
De parkeerkosten op het terrein van de Van Nelle Fabriek zijn inbegrepen in de congresprijs. De locatie beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen en is gelegen op korte afstand van de uitvalswegen. Wij raden de LSA leden daarom aan om op donderdag met het openbaar vervoer of met de auto naar de van Nelle Fabriek te komen en daar uw auto te laten staan op het bewaakte parkeerterrein. Voor vervoer naar het NHOW hotel en de volgende ochtend naar de Van Nelle Fabriek wordt gezorgd. Na afloop van het Symposion hoeft u dan niet meer naar de binnenstad voor uw auto, maar kunt u snel huiswaarts keren.
Parkeren bij het NHOW hotel of elders in de stad is voor eigen rekening.