LOCATIE

Het 31e LSA Symposion vindt plaats op vrijdag 31 januari 2020. De locatie is De Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1, Ermelo.

Het Symposion wordt op donderdag 30 januari 2020 voorafgegaan door de 31e Algemene Ledenvergadering, diner en feest (uitsluitend voor LSA leden), eveneens in De Heerlickheijd van Ermelo.


Hotelreservering

De kamers in hotel De Heerlickheijd zijn inmiddels volgeboekt. U kunt zelf nog proberen een kamer te reserveren bij een hotel in de buurt.

Bereikbaarheid
Hotel de Heerlickheijd van Ermelo ligt aan de rand van Ermelo in het nationale park De Veluwe en is goed bereikbaar vanaf de A28 en ca 1 uur rijden van Schiphol Airport.


Parkeren
De Heerlickheijd beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en de omgeving van het hotel. Er zullen pendelbusjes worden ingezet.


Openbaar Vervoer
Zowel vanuit de richting Zwolle als vanuit de richting Amersfoort stopt er twee keer per uur een stoptrein op station Ermelo. Vanaf het station is het ca. 30 minuten lopen naar het hotel. Wilt u niet lopen, dan brengt bus 205 u tot vlakbij het hotel. Vanaf deze bushalte is het ca. 5 minuten lopen richting het hotel. Er zullen echter ook pendelbusjes worden ingezet.


Check-in / check out
Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur, uitchecken is mogelijk tot uiterlijk 11.00 uur.