LOCATIE

Het LSA mini-Symposion vindt plaats op vrijdag 1 oktober 2021. De locatie is het onlangs geopende AFAS Theater, Inspiratielaan 3, Leusden.

Het LSA mini-Symposion wordt op vrijdagmorgen om 11.30 uur voorafgegaan door de LSA Ledenvergadering, welke uitsluitend toegankelijk is voor LSA-leden.


AFAS Theater


Bereikbaarheid
Het AFAS Theater bevindt zich op de Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden, vlakbij Amersfoort langs de A28. Klik hier voor actuele informatie over de parkeergarage en bereikbaarheid van het theater per auto, openbaar vervoer en fiets.

Let op: het theater en de parkeergarage zijn alleen vrij toegankelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs met QR-code.

 


14 de Musical

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, spoken word, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’

Voor LSA (aspirant)leden bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het speciale arrangement, inclusief ledenvergadering, lunch, mini-Symposion, borrel, diner en 1e rang ticket voor “14 de Musical”. Voor nadere informatie zie Inschrijving.